Sunday, March 29, 2020

Το μήνυμα του Θεού για ολόκληρο τον πλανήτη - Μήνυμα 28 Μαρτίου 2020

Το μήνυμα του Θεού για ολόκληρο τον πλανήτη

Μήνυμα 28 Μαρτίου 2020

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές,

Εσύ που ήταν γραφτό να ζήσεις στην εποχή μου, δηλαδή στους συγχρόνους μου.
Με παρηγορούν πολύ τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Πάπας Φραγκίσκος στην προσευχή του.
Παραθέτω: "Αυτή η καταιγίδα μας έχει αποκαλύψει όλους, έτσι ώστε να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι ευάλωτοι και ότι δεν είμαστε αυτάρκεις."
Καταλάβετε ότι αυτά τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Πάπας στην προσευχή του τα αντλεί από τον Μάρκο 4 αναφερόμενος στην καταιγίδα που είχε πανικοβληθεί από τους αποστόλους ενώ ήταν όλοι στην ίδια βάρκα με τον Ιησού κύριο μας.
Η προσευχή αυτού του Πάπα γίνεται υπό τις συνθήκες που γνωρίζετε, επειδή όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε αξιοθρήνητες συνθήκες. Έτσι είναι η προσευχή που έγινε μετά την Πανδημία που ταρακουνά ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Πάπας μας καθιστά σαφές στην προσευχή του ότι αυτή η ασθένεια, την οποία άλλοι θα ήθελαν να θεωρήσουν ως φυσική ασθένεια, ακόμη και προτείνοντας ορισμένα φαρμακευτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της χλωροκίνης, αντί να κατανοήσουν ότι είναι μάστιγα που ο Κύριος ο Θεός έχει μόλις χρησιμοποιηθεί ως πληγή χτυπώντας τον κόσμο όπως στην εποχή του Μωυσή.
Όπως είπα στην αρχή, με παρηγορούν πάρα πολύ αυτά τα λόγια του Πάπα ο οποίος προσθέτει, παραθέτω: «Πρέπει να επαναπροσανατολίσουμε την πίστη μας».
Γιατί να ανακατευθύνει την πίστη!;
Επειδή ο κόσμος που είναι σύγχρονος για τον Προφήτη Ιωσήφ MUKUNGUBILA έχει αποσπαστεί από τις ρίζες. Επειδή ο Πάπας θα προχωρήσει περαιτέρω λέγοντας: «Έχουμε αποσπαστεί από τις ρίζες μας, δηλαδή από τους πρεσβύτερους μας».

Καταλάβετε ότι η πίστη σήμερα, αγαπητοί αδελφοί και αδελφές ολόκληρου του πλανήτη, αυτή η πίστη που έχετε αφαιρέσει ή ξεριζωθεί από την αληθινή βάση (βάση).
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μόλις η παγκόσμια πανδημία ξεκίνησε σήμερα, δεν δίστασα για μια στιγμή να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην ευαγγελιστές λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να αφήσουμε όλο τον κόσμο να γνωρίζουν πώς να προσεύχονται (Δείτε το βίντεο του 03 Νοεμβρίου 2019) ώστε ο Κύριός μας να μπορεί να βοηθήσει τις οικογένειες.
Κατ 'αρχήν, ο Πάπας έπρεπε να περιοριστεί στο να είναι σε θέση να δώσει τα χωρία στα οποία ο Ιησούς επουλωθεί, αλίμονο ο Πάπας Φραγκίσκος κατάλαβε ότι αυτό ήταν μια τρομερή καταιγίδα.

Πράγματι, ο Κύριος μου είπε πριν από αρκετούς μήνες ότι επρόκειτο να ταρακουνήσει τον κόσμο με μια καταιγίδα της οποίας επιφυλάσσομαι το όνομά μου. Και αυτή η καταιγίδα θα προκαλούσε πολλούς νεκρούς. Έπρεπε να μιλήσω σε όσους είναι πολύ κοντά μου, λέγοντάς τους ότι θα είναι ένας ορμητικός άνεμος, πολύ βίαιος (βλ. βίντεο της 3ης Νοεμβρίου 2019) έτσι coronavirus, η μόνη θεραπεία είναι να είναι σε θέση να καταφύγουν στον Κύριο. Coronavirus είναι το Στέμμα που ισχυρίζεται το Royalty, είναι το στέμμα που ισχυρίζεται το Βασίλειο του Χριστού στη γη, ο Κύριος ο Θεός πρέπει να αποφανθεί. Σε αντίθεση με εκείνους που αντιμετωπίζουν Coronavirus με ένα έργο του διαβόλου, αφαιρέστε αυτό από το κεφάλι σας, είναι το έργο του Θεού. Μην βλασφημώ. Αντιθέτως, πρέπει να ταπεινωθούμε και να υποκλιθούμε στην ατζέντα του Θεού.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αντίδραση του Πάπα Φραγκίσκου να είναι σε θέση να καταφύγουν σε προσευχή, διότι Coronavirus είναι ο ορμητικός άνεμος. Είναι καταιγίδα, συγχώρεσέ με που μου έδωσα το όνομα.
Ο Ιησούς είπε στο Κατά Ιωάννην 3:8α: «Ο άνεμος φυσάει όπου θέλει, ακούτε τον ήχο, αλλά δεν ξέρετε από πού προέρχεται ή πού πηγαίνει». Αυτός είναι ο Κοροναϊός!
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί για τους ιατρικούς μας εμπειρογνώμονες κατέβηκαν στην Ιταλία, στην Ιταλία, η οποία έχει πληγεί περισσότερο, αλλά οι προσπάθειες της οποίας αποδείχθηκαν άκαρπες.

Είναι βεβαίως αλήθεια, ως ανθρώπινο ον, να παίρνετε όλες τις προφυλάξεις, αλλά καταλάβετε αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, εσείς οι σύγχρονοι, ότι ο μόνος τρόπος για να περιοριστεί αυτή η πληγή είναι να είναι σε θέση να καταφύγουν στον Θεό και, για να χρησιμοποιήσω τον Θεό, πρέπει κανείς να γνωρίζει την αλήθεια Γιατί ο Κύριος είναι θυμωμένος, έχει θυμώσει μαζί μας. Σας μίλησα ειλικρινά!

Είθε ο Κύριος ο Θεός να έχει έλεος για τα πλάσματά του και μπορεί να τους αποκαλύψει το λόγο της οργής του. Γι' αυτό, ως Προφήτης, έσπευσα να σε καθοδηγήσω πώς να προσεύχεσαι.

Ιωσήφ ΜΟΥΚΟΥΝΓΚΟΥΜΠΙΛΑ ΜΟΥΤΟΜΠΟ
Προφήτης του Κυρίου

No comments: